Shows Stichting NoNonsense

NoNonsense laat van zich horen.png

NNS Laat van zich horen

Zondag 15 januari 2023 is het NoNonsense laat van zich horen. Iedere groep zal in het Belcrumhuis, Pastoor Pottersplein 12 in Breda laten zien wat er al geleerd is. Zo staan ze samen met veel enthousiasme op de planken in een mini-concert.

Kaartjes kosten €4 inclusief een consumptie voorafgaand of na afloop van het concert en zijn te reserveren via info@stichtingnononsense.nl. De betaling is contant (liefst gepast) of via een tikkie aan de zaal vanaf 14.00 uur. Mailt u ons even met uw naam en het gewenste aantal, want er is een beperkt aantal stoelen en vol is vol. Na afloop kan het publiek natuurlijk ook nog even blijven om na te kletsen

We hopen op veel publiek en een geslaagd optreden!

Urinetown

NNS_UrineTown_OfficielePoster.png
Voor het eerst in de geschiedenis van Stichting NoNonsense zullen alle drie de groepen van de stichting deelnemen aan deze musical.

De Teenzz (basisschool) en de Youngzz (middelbare school) repeteren in Breda, de Theatergroep (18 jaar en ouder) repeteert in Rijen en trekt deelnemers uit de hele regio. Samen zullen zij met veel enthousiasme onder leiding van Nick van Kuipers en Mark Zielhorst, ervaren docenten uit het vak, vormgeven aan Urinetown (Zeikstad).

Urinetown, de musical, vertelt het verhaal van een absurd grauw stadje waar water schaars is. Privétoiletten zijn verboden en de openbare toiletten worden beheerd door een bedrijf, onder leidng van de boosaardige Kleinhart, dat alle WC'S uitbaat voor torenhoge prijzen. Bobbie Goud is klaar met deze tiran en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de geldlustige toiletbaas.

In 2023 kan ook JIJ spelen in dit humoristische verhaal over hebzucht, liefde, corruptie, revolutie. Het zit boordevol knipogen naar beroemde musicals als Les Miserables en West Side Story.

Urinetown belooft een fantastische productie te worden met opnieuw een van de meest grote casts tot op heden in de geschiedenis van Stichting NoNonsense. En daar hoor jij bij! Meld je vandaag nog aan via onze website.

De Teenzz, Youngzz en de Theatergroep staan op 17 en 18 juni 2023 in het Chassétheater in Breda.

Kaarten nog niet beschikbaar

Beestenbende Teenzz.jpg

Beestenbende

De  Teenzz staan in juni 2023 niet alleen in Urinetown, maar ook in hun eigen musical Beestenbende. Kom kijken in het Chassétheater naar onze jongste podiumbeesten. Ze zingen, dansen en spelen, want dat is de aard van het beestje bij deze kanjers van 8-12 jaar.

De Teenzz staan op 17 en 18 juni 2023 in het Chassétheater in Breda.

Kaarten nog niet beschikbaar