top of page

Shows Stichting NoNonsense

Urinetown

NNS_UrineTown_OfficielePoster.png
Voor het eerst in de geschiedenis van Stichting NoNonsense zullen alle drie de groepen van de stichting deelnemen aan deze musical.

De Teenzz (basisschool) en de Youngzz (middelbare school) repeteren in Breda, de Theatergroep (18 jaar en ouder) repeteert in Rijen en trekt deelnemers uit de hele regio. Samen zullen zij met veel enthousiasme onder leiding van Nick van Kuipers en Mark Zielhorst, ervaren docenten uit het vak, vormgeven aan Urinetown (Zeikstad).

 

Urinetown, de musical, vertelt het verhaal van een absurd grauw stadje waar water schaars is. Privétoiletten zijn verboden en de openbare toiletten worden beheerd door een bedrijf, onder leidng van de boosaardige Kleinhart, dat alle WC'S uitbaat voor torenhoge prijzen. Bobbie Goud is klaar met deze tiran en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de geldlustige toiletbaas.

 

Urinetown is het  humoristische verhaal over hebzucht, liefde, corruptie, revolutie. Het zit boordevol knipogen naar beroemde musicals als Les Miserables en West Side Story.

Urinetown belooft een fantastische productie te worden met opnieuw een van de meest grote casts tot op heden in de geschiedenis van Stichting NoNonsense. 

De Teenzz, Youngzz en de Theatergroep staan op 17 en 18 juni 2023 in het Chassétheater in Breda. De kaartverkoop is reeds gestart.

Beestenbende Teenzz.jpg

Beestenbende

De  Teenzz staan in juni 2023 niet alleen in Urinetown, maar ook in hun eigen musical Beestenbende. Kom kijken in het Chassétheater naar onze jongste podiumbeesten. Ze zingen, dansen en spelen, want dat is de aard van het beestje bij deze kanjers van 8-12 jaar.

De Teenzz staan op 17 juni 2023 in het Chassétheater in Breda met Beestenbende. Daarnaast spelen de Teenzz mee in Urinetown. Elke show spelen er 10 Teenzz in de cast, samen met de Youngzz en de Theatergroep. De kaartverkoop van Beestenbende is gestart.

 
Logo Titanic.jpeg

Titanic

In het seizoen 2023-2024 werken de groepen aan Titanic, de musical. De Youngzz en de Theatergroep werken samen aan deze productie, waarin ook de Teenzz weer een aandeel mogen leveren.

De musical Titanic vertelt het verhaal van de passagiers en de bemanning van de Titanic, een fantastisch schip op haar eerste reis. De eigenaar van het schip probeert een record te vestigen, wat van directe invloed is op alle bemanningsleden. Ieder gaat er op zijn eigen manier mee om.
Daarnaast toont de musical het klasse-verschil van de reizigers aan boord.
Met vele rollen en prachtige muziek een schitterende musical om in te spelen. Je kunt je vanaf nu aanmelden!


 
bottom of page