top of page

Shows Stichting NoNonsense

Optreden AZC Gilze

Op 23 september geven alle drie de groepen een optreden bij het AZC in Gilze. Daarbij geven we een heel klein voorproefje van onze nieuwe shows Vet lekker! en Titanic (we zijn dan pas net begonnen) en een terugblik op de oude shows Beestenbende en Urinetown.

Herrie in Verderrie
Teenzz dinsdag

De  Teenzz (basisschool, vanaf 8 jaar) staan in juni 2024 niet alleen in Titanic, maar ook in hun eigen musical Herrie in Verderrie.
Aan het hof van de Sultan is het zeker niet rustig!
Een musical vol woordgrapjes en met hele leuke rollen.
Kom kijken in het Chassétheater naar onze jongste podiumbeesten van de dinsdaggroep. 


 
Vet lekker! Rechthoek.jpg

Vet lekker! Teenzz vrijdag

De  Teenzz (basisschool, vanaf 8 jaar) staan in juni 2024 niet alleen in Titanic, maar ook in hun eigen musical Vet lekker! Een musical om je vingers bij af te likken. Natuurlijk gaat er van alles mis bij deze heerlijke musical, maar Team NNS lost het voor je op! Kom kijken in het Chassétheater naar onze jongste podiumbeesten van de vrijdaggroep. 

 
Logo Titanic.jpeg

Titanic Theatergroep en Youngzz met gastrollen voor
de Teenzz

 

In het seizoen 2023-2024 werken de groepen aan Titanic, de musical. De Youngzz en de Theatergroep werken samen aan deze productie, waarin ook de Teenzz weer een aandeel mogen leveren.

De musical Titanic vertelt het verhaal van de passagiers en de bemanning van de Titanic, een fantastisch schip op haar eerste reis. De eigenaar van het schip probeert een record te vestigen, wat van directe invloed is op alle bemanningsleden. Ieder gaat er op zijn eigen manier mee om.
Daarnaast toont de musical het klasse-verschil van de reizigers aan boord.
Met vele rollen en prachtige muziek een schitterende musical om in te spelen, maar ook om naar te kijken!
 
We treden op in juni 2024 in het Chassétheater in Breda.
 
bottom of page