top of page

Gratis proefles, doe mee!

Voor het seizoen dat start in september 2023 kun je je nu aanmelden.  Vul het aanmeldformulier in, dan mailen wij je met de informatie die je nodig hebt.
Logo Titanic.jpeg

Titanic, de musical

Logo promo_edited.jpg

 

We mogen bekend maken dat Stichting NoNonsense in 2024 de musical Titanic zal bengen in het Chassétheater!

Wederom zullen alle drie de groepen van de stichting deelnemen aan deze musical.

De Teenzz (basisschool) spelen een gedeelte van de show en hebben daarnaast hun eigen musical.

De Youngzz (middelbare school) en de Theatergroep (18 jaar en ouder) zullen samen  met veel enthousiasme onder leiding van Nick van Kuipers en Mark Zielhorst, ervaren docenten uit het vak, vormgeven aan Titanic.

De musical Titanic vertelt het verhaal van de passagiers en de bemanning van de Titanic, een fantastisch schip op haar eerste reis. De eigenaar van het schip probeert een record te vestigen, wat van directe invloed is op alle bemanningsleden. Ieder gaat er op zijn eigen manier mee om. Daarnaast toont de musical het klasse-verschil van de reizigers aan boord. Met vele rollen en prachtige muziek een schitterende musical om in te spelen. 

Je kunt je vanaf nu aanmelden! In juni zijn er twee gratis proeflessen. Deelname aan minimaal 1 proefles is verplicht, twee proeflessen geven een nog beter beeld van NoNonsense. Voor nieuwe leden en huidige leden die een rol willen zijn er verplichte audities op 1 en 2 juli (alleen zang). Daarvoor krijg je tegen die tijd nummers toegestuurd, waaruit je kunt kiezen. De rolverdeling vindt voor de zomervakantie plaats.

Voor de Youngzz (middelbare school) zijn de proeflessen op 23 en 30 juni van 18.45-21.15 uur in het Belcrumhuis , Pastoor Pottersplein 12 in Breda.

Voor de Theatergroep (18 jaar en ouder) zijn de proeflessen op 21 en 28 juni van 19.30-22.30 uur in Café 't Rijens Vat, Julianastraat 112 in Rijen (om de hoek bij het station).


  

De  Teenzz (basisschool vanaf 8 jaar) staan in 2024 niet alleen in Titanic, maar ook in hun eigen musical. We zijn nu aan het bekijken welke leuke musical we gaan spelen. Kom meedoen met onze lessen in het Belcrumhuis met onze jongste leden. Ze zingen, dansen en spelen, want dat is de aard van het beestje bij deze kanjers van 8-12 jaar.
Onder leiding van Nick van Kuipers en met behulp van Roos Suijkerbuijk werken de Teenzz elke week aan hun musical. Doe gratis twee proeflessen mee om te kijken of je net zo blij wordt van onze musicallessen als wij.
De proeflessen voor seizoen 2023-2024 zijn op:         
23  en 30 juni  van 16.30 uur-18.30 uur in het Belcrumhuis aan het Pastoor Pottersplein 12 in Breda.

 

Teenzz

Meld je aan!

arrow&v

Bedankt voor je aanmelding! We zullen je binnenkort berichten.

Niets binnen? Check even je spambox.

bottom of page