Mozrank checker
 

Gastdocenten

Stichting NoNonsense maakt regelmatig gebruik van gastdocenten. Zij werken met een frisse blik en delen graag hun ervaring met de leden van de stichting.

Janis van Dorsselaer

Janis van Dorsselaer is afkomstig uit België. Ze is gestart met musicallessen bij Jeugdtheater Ondersteboven VZW, hierdoor kwam ze is aanmerking met audities voor verschillende amateurproducties en speelde ze mee in o.a Belle en het beest, RENT, The Sound of music, Alleen op de wereld, Peter Pan en Merrily we roll along. 

Janis heeft in België meegedaan aan een jongerenproject "De Overname" bij de Vlaamse Televisie en Radio.

Tijdens haar middelbare school heeft ze gestudeerd aan de!kunsthumaniora specialisatie Woord-Muziek en is daarna doorgestroomd naar de vooropleiding 7musical in Antwerpen. 

Vervolgens is Janis aangenomen bij Muziektheater Regulier Fontys Hogeschool voor de kunsten en zit nu in haar 3e jaar.

Janis geeft musicallessen bij Jeugdtheater Ondersteboven VZW en in de zomer geeft ze les tijdens musicalkampen. Ze was vocalcoach van de jongeren van de musical Muerto.

Dana van der Geer

 

De liefde voor musicals ontstond bij Dana al op vroege leeftijd. In groep 7 speelde zij de rol van het vergeten Pietje in de schoolmusical en hierna is zij nooit meer gestopt met musicals. Op haar middelbare school in Den Haag speelde ze o.a. in de schoolproducties Aida, Belle en het Beest en Les Miserables. Ook volgde ze veel danslessen bij de lokale dansschool.

In haar examenjaar van de middelbare school deed Dana auditie voor de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten te Tilburg. Hier werd ze aangenomen en dus verhuisde ze na het behalen van haar vwo diploma naar Tilburg waar ze momenteel  haar tweede jaar van de opleiding volgt.

Dit jaar geeft ze voor het eerst met veel plezier danslessen bij Stichting NoNonsense. 

Yannick Plugers

Yannick Plugers komt uit Hedel en is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam. Daarvoor kreeg hij oa les van DJ en Joost, speelde mee in Aladdin, Pocahontas en de NoNonsense productie Voorjaarsontwaken. Yannick heeft verder in verschillende producties gespeeld als 'Alice in Wonderland' en 'Broadway in de Polder'. Shrek was zijn vuurdoop in een  grote productie. Yannick is afgestudeerd bij de afdeling musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten. 

In seizoen 2015-2016 was Yannick te zien in de musical Grease. In het komend seizoen staat hij in de musical A Chorus Line.