Mozrank checker
 

Kidzz

7 t/m 10 jaar​

Deze groep is toegankelijk voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Tijdens het theaterseizoen, gelijk lopend met een schooljaar, zullen de kinderen in aanraking komen met de disciplines van muziektheater: zang, dans en toneel/drama. Onder professionele begeleiding wordt er toegewerkt naar een eindpresentatie in de vorm van een musical of een voorstelling waarin bovengenoemde vakken verwerkt zijn. Zo leren kinderen niet alleen hun talenten ontdekken en ontplooien, maar leren ze zich ook bewust te worden van hun presence, leren ze onzekerheden overwinnen en worden ze tevens fysiek en vocaal geschoold.
Per leeftijd, en gekeken naar ervaring, worden er leerdoelen bepaald. Zo leren de kidzz steeds beter melodieën herkennen en nazingen, raken ze vertrouwd met het dansen van verschillende stijlen, steeds individueel afgestemd op niveau en of talent van het kind.
Ook leren ze zich fysiek beter te uiten op het gebied van drama. Denk hierbij aan het overbrengen van basisemoties, tekstbehandeling of het zingen/behandelen van een solonummer.
Afgestemd op de leerling krijgt hij of zij een uitdaging in de eindvoorstelling.

Wanneer er lichamelijk of vocaal beperkingen blijken te zijn, kunnen we in overleg met de ouders zoeken naar een oplossing of een variatie aanbrengen. Wellicht heeft uw kind een handicap, maar dat behoeft dus geen belemmering te zijn.
Bij vocale problemen hebben we behalve goede zangcoaches ook een aantal zeer goede stemtherapeuten tot onze beschikking.
Ons hoofddoel blijft echter het passioneel overbrengen van onze liefde voor theater en met een hoop plezier en respect voor elkaars talenten een jaar lang jezelf ontwikkelen. 

Informatie

Repetitietijden:

​Kidzz Breda:

Maandag 16.00 - 18.00 uur, Halte 48

 

Kosten: €32,50 per maand (10 maanden), met Bredapas €150 korting per jaar

 

Docent: Sabine Beens

Aanmelden

Iedereen vanaf 7 jaar, met een passie voor musical, kan zich aanmelden om bij Stichting NoNonsense de kneepjes van het vak te leren. De groepsindeling gebeurt op basis van leeftijd. Het musicalvak wordt in iedere groep op een andere manier benaderd, afgestemd op de leeftijd en leerbehoefte van de deelnemers. Voor elke groep is er een leerplan, waarbij aangegeven wordt wat er geleerd wordt op de verschillende disciplines zang, dans en spel.

 

 

 

GROEPEN

MELD JE AAN!​​​

Iedereen met een passie voor musical, kan zich aanmelden om bij NoNonsense.

Wacht niet langer en meld je aan!